Trei pași pentru a scăpa de kilogramele în plus

741
Trei pași pentru a scăpa de kilogramele în plus - 9cc9632c123c563929a45066cda7b44a.jpg
Pentru a avea succes în demersul de a scăpa de kilogramele în plus, trebuie urmărite obiective realiste - atrag atenția nutriționiștii. Iar odată fixat țelul și stabilită dieta, nu vă abateți de la ele.
l Propuneți-vă să mâncați cu 200 de calorii mai puțin, la fiecare masă – acest țel poate fi atins cu ușurință, dacă știți la ce produse să renunțați. La micul dejun, de exemplu, este indicat să renunțați la cerealele dulci pentru amestecurile naturale de musli. La fel, optați pentru produsele lactate cu un conținut redus de grăsimi, iar la cină nu terminați porția. Nu vă grăbiți să scăpați de kilogramele în plus într-un ritm alert, căci este posibil să vă îngrășați la loc.
l Consumați cât mai multe cereale integrale - numeroase persoane mănâncă cereale doar la micul dejun. Ele ar trebui cuprinse însă în meniul întregii zile, pentru că sunt bogate în fibre și antioxidanți, substanțe benefice pentru organism. Înlocuiți chipsurile cu floricele de porumb sau cu cerealele de ovăz. În acest mod vă veți asi-gura necesarul de carbohidrați al zilei - care trebuie să reprezinte 50% din consumul zilnic. În schimb, nu exagerați cu alimentele bogate în proteine, precum carnea.
l Nu cumpărați nimic din ceea ce v-ar putea periclita silueta - atitudinea respectivă este de preferat celei "nicio-dată nu voi mai mânca dulciuri". Propuneți-vă să fiți indulgenți cu poftele culinare, dar nu le cumpărați. Dacă nu le aveți la îndemână, nu puteți să le mâncați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7507 secunde