Trucuri pentru a scăpa de celulită

654
Există o serie de tratamente pentru a scăpa de celulită, ce pot fi folosite și la domiciliu. Sunt simple, ieftine, dar eficiente. În rândurile de mai jos, vă prezentăm câteva dintre aceste trucuri:

l Exfolierea cu zaț de cafea, de două ori pe săptămână - amestecați două linguri de cafea măcinată sau zaț cu o linguriță cacao pudră și cu ulei de măsline până veți obține o pastă. Masați zona afectată, cu mișcări circulare blânde. Apoi îndepărtați exfolian-tul cu apă călduță și tamponați pielea cu un prosop. Dimineață, puteți să folosiți un gel de duș pentru a îndepărta mirosul puternic de cafea.

l Periajul uscat al pielii, de patru ori pe săptămână - aveți nevoie de mănuși abrazive, pentru exfoliere și de… răbdare. Periajul se face pe pielea uscată, înainte de a intra la duș; începeți cu tălpile, picioarele, gambele și mâinile. Puteți să recurgeți la periajul uscat chiar și zilnic, dacă pielea suportă. Durata trebuie să fie de cel puțin un minut. Apoi aplicată o cremă intens hidratantă.

l Untul de cacao nerafinat - este cea mai bună cremă antice-lulitică, poate fi găsit în maga-zinele naturiste și este indicat și pentru vergeturi.

l Masajul anticelulitic - acesta se recomandă să fie realizat într-un centru specializat, dar, dacă nu aveți banii necesari, acordați-vă măcar zece minute pe zi pentru a vă masa zonele afectate de celulită cu untul de cacao.

l Alimentația este importantă - lupta cu celulita începe pe tărâmul alimentației. Degeaba sunt urmați toți pașii prezentați mai sus, dacă se consumă fast-food, sucuri carbo-gazoase și dulciuri în exces. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4479 secunde