Turismul balnear din Constanța, apreciat la Moscova

578
1
Reprezentanți ai Ministerelor Sănătății și Turismului și condu-cerea Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol au participat, ieri, la lansarea Ghidului Turismului Balnear din România, organizată la Moscova. Cu această ocazie, turiștii din Federația Rusă au putut afla mai multe despre tratamentele balneare de care beneficiază în stațiunile din țara noastră, cât și despre calitatea și prețul serviciilor oferite.

Prezentări similare urmează să aibă loc și în alte țări, respectiv în Franța, în ianuarie 2012 și în Germania, în martie 2012.

"Noi am fost deschizători de drum, căci am prezentat oferta Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol în statele respective, pe parcursul acestui an și ne bucurăm că ministerele de resort au apreciat inițiativa noastră. Turismul balnear are multe de oferit și trebuie să atragem pacienții străini. În plus, dorim să promovăm întreținerea sănătății și prevenția. De exemplu, anul trecut media pacienților care se internau în sanatoriu era de 50 de ani. Anul acesta a scăzut la 42 de ani, semn că și tineretul începe să realizeze importanța întreținerii corporale", a declarat Vasilică Rusu, managerul Sanatoriului Balnear Techirghiol. 

Comentează știrea

turist
25 noiembrie 2011
jale

Vasilica Rusu ar fi trebuit sa spuna si modu in care se serveste masa .Pacienti cu probleme de sanatate stau la coada la masa dupa care cu tava de mancare cauta un loc la masa asta in cazu in care nu se varsa .Platim o gramada de bani sa-si bata Vasilica Rusu joc de noi . noi vrem sa fim serviti ca deaia am venit la tratament. Eu unu am sa evit T-ghiolu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2095 secunde