Regele Mihai I primește, astăzi, titlul de cetățean de onoare al orașului Techirghiol

774
2
Regele Mihai I primește, astăzi, titlul de cetățean de onoare al orașului Techirghiol - regelemihai-1319703651.jpg
La această oră, un grup de 75 de persoane din orașul Techirghiol se deplasează către Capitală, unde vor lua parte la ceremonia de înmânare a titlului de cetățean de onoare al orașului, Majestății Sale Regele Mihai I al României.

Delegația de la Techirghiol este condusă de primarul Adrian Stan, iar printre delegați se regăsesc ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, reprezentanți ai parohiei din Techirghiol, două persoane din conducerea Sanatoriului Balnear Techirghiol, consilieri locali, oameni de afaceri, pensionari și elevi, locuitori ai orașului Techirghiol.

Comentează știrea

Olga
27 octombrie 2011
Regele Mihai I de Romania, cetatean de onoare al orasului-statiune Techirghiol

Dreapta si frumoasa este initiaitva Primariei Techirghiol, cacio Regele a hotarat in 1930 ca Techirghiol sa devina statiune balneara. Recunoasterea de azi este dreapta, iar Majestatea sa are parte de putina dreptate a vietii, mai ales acum la implinirea varstei de 90 de ani, La multi ani, Majestate !

europeanu
27 octombrie 2011
Techirghiol

Ce cauta spagarul de teodosie in delegatie ??? O rusine nationala !!! Un jeg care se imbuiba pe spinarea credinciosilor.Oare stie ce inseamna `Nihil Sine Deo` ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4213 secunde