Tombolă cu premii pentru reciclarea aparaturii electrice și electronice

486
Asociația Română pentru Reciclare RoRec se întâlnește pentru a doua oară cu locuitorii din județul Constanța, în cadrul campaniei "Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!"

Astfel sâmbătă, 29 octombrie, va avea loc o nouă acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în negru Vodă, Chirnogeni și Albești. Cetățenii care au aparatură veche sau defectă o pot depune la centrele de colectare de la Casa de Cultură, Școala și Liceul Negru Vodă, la Primăria Chirnogeni și la Școlile din Albești și Cotu Văii.

Pentru echipamentele electrice sau electronice grele sau voluminoase și dificil de transportat, colectarea DEEE se va derula prin preluarea gratuită de la domiciliu. Pentru detalii despre programarea transportului de la domiciliu, cetățenii pot apela numărul de telefon 0729/289.157 până sâmbătă, 29 octombrie, între orele 9,00 și 14,00.

Toți cei care vor recicla DEEE vor putea participa la tombole, dotate cu premii constând în cuptoare cu microunde, mașini de găurit și ferăstraie verticale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Social : Atenție se oprește apa!
Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Social : Elevii salvează Marea Neagră
Pagina a fost generata in 1.4639 secunde