Un copil cu suspiciune de sindrom hemolitic, transferat la "Marie Curie"

112
2
Un copil cu suspiciune de sindrom hemolitic, transferat la

Articole recomandate

Un copil de 2 ani cu infecție respiratorie acută și suspiciune de sindrom hemolitic uremic (SHU) este transferat sâmbătă de la Brașov la Spitalul "Marie Curie" din Capitală, informează Ministerul Sănătății într-un comunicat transmis AGERPRES.

"În cursul zilei de astăzi, la unitatea sanitară din București va fi transferat de la Brașov un copil în vârstă de 2 ani cu infecție respiratorie acută și suspiciune de sindrom hemolitic uremic (SHU). În acest caz diagnosticul final va fi stabilit după investigațiile de laborator realizate în spital", precizează MS.

Ministerul Sănătății informează că, sâmbătă, în Spitalul "Marie Curie" din Capitală mai sunt internați doi copii cu sindrom hemolitic uremic (SHU), conform informațiilor transmise de către medicii unității sanitare.

"Ambii copii primesc tratament de specialitate în secția de nefrologie, iar copilul din Fetești este supus în continuare procedurilor de dializă peritoneală. Starea de sănătate a lor este în evoluție favorabilă", se mai arată în comunicatul Ministerului Sănătății.

Comentează știrea

adevar
19 martie 2016
adevar

Romania cati copii straini ai furat atata copii romani sa moara

adevar
19 martie 2016
adevar

La fiecare roman decedat sau copil roman decedat noi sarbatorim.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2716 secunde