"Am plecat din PSD pentru că partidul voia să mă vândă"

760
3

Articole de la același autor

Liderul PSD Mihail Kogălniceanu, Iosif Valer Mureșan, a renunțat la partidul din care făcea parte și a trecut la ALDE, urmând ca la alegerile din luna iunie să fie candidatul partidului la funcția de primar al comunei.

Totodată, el și-a dat demisia din cadrul Consiliului Local Mihail Kogălniceanu, pe motiv că ar fi supărat de activitatea care se desfășoara acolo. Alături de el și-au mai prezentat demisiile alti cinci aleși locali, cinci de la PSD și unul de la UNPR.

"Nu sunt mulțumit de activitatea din Consiliul Local Mihail Kogălniceanu, iar din PSD am plecat pentru că partidul m-a vândut și urma să mă vândă și acum", a declarat pentru Cuget Liber, Iosif Valer Muresan.

De asemenea, printre altele, Mureșan a anunțat că, din cauza celor șase demisii, Consiliul Local al comunei Mihail Kogălniceanu ar urma să se dizolve.

Comentează știrea

Doru
19 martie 2016
Minciuni!

Hai sictir ca imi vine sa vomit! Tu si echipa ta ati votat MEREU impotriva proiectelor: nu ati vrut after-school, nu asfaltare, nu pachete, nu premii, nu ANL, nu locuri de casa pentru tineri si acum faci pe cinstitul!Iar la sedinte veneai sub influenta lui bahus!

cetatean
19 martie 2016
lipsa de respect

Sa-ti fie rusine Muresene cum loveai cu piciorul femeia aia la sedinta de consiliu local! Esti nebun dupa putere si spagi tu și banda aia de infractori cu nota si gigi enache Plugaru in frunte!

cetatean
19 martie 2016
respect

Daca nu era Muresan tot satul era parloaga cu panselute. Astea erau proiectele.....panselute, spectacole și pachete.

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Martie 2016
Stire din Politică-Administrație : Deputat exclus din PSD
Pagina a fost generata in 1.0608 secunde