UNPR, întâlnire de lucru cu PSD

96
UNPR, întâlnire de lucru cu PSD - psdsigla620x349-1457608681.jpg

Articole de la același autor

Președintele interimar al UNPR Neculai Onțanu și șeful de campanie al formațiunii, Valeriu Steriu, au avut o întâlnire de lucru cu președintele PSD Liviu Dragnea și șeful de campanie al PSD, Marian Neacșu, referitoare la alianța dintre cele două formațiuni și colaborarea în alegerile locale. 


"Președintele interimat al UNPR Neculai Onțanu și șeful campaniei UNPR, Valeriu Steriu, au avut o întâlnire de lucru cu președintele PSD Liviu Dragnea și șeful de campanie al PSD, Marian Neacșu. În cadrul întâlnirii a fost discutată situația Alianței de Centru Stânga formată din PSD și UNPR, precum și termenii colaborării dintre cele două partide la alegerile locale", se afirmă într-un comunicat de presă. 


Potrivit sursei citate, "liderii UNPR Neculai Onțanu și Valeriu Steriu au apreciat întâlnirea drept una utilă și necesară", iar "întâlniri similare au fost agreate pentru a avea loc în perioada următoare". 


Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat că PSD este deschis la discuții și își dorește ca protocolul cu UNPR "să rămână în picioare", el precizând că, în urma recentelor declarații dinspre progresiști, și social-democrații "își pun semne de întrebare". 


Dragnea a declarat, la Adevărul Live, că PSD nu a făcut nimic împotriva UNPR după demisia din funcția de președinte a lui Gabriel Oprea, reafirmând valabilitatea protocolului dintre cele două formațiuni, dar că în ultima perioadă a auzit "declarații războinice". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Martie 2016
Stire din Politică-Administrație : Deputat exclus din PSD
Pagina a fost generata in 0.4502 secunde