UNPR Constanța caută candidați pentru primăriile din județ

389
UNPR Constanța caută candidați pentru primăriile din județ - unprconstantacautacandidati-1456857245.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții UNPR Constanța pregătesc candidații la primăriile din județ, dar și listele pentru consilieri în localitățile din Constanța.


Recent, Biroul Politic al Organizației Județene UNPR Constanța a decis, cu un singur vot împotrivă, desemnarea lui Cristi Foamete pentru a candida, din partea Uniunii Na-ționale pentru Progresul României, la Primăria Cogealac. Zilele trecute, UNPR anunța că și-a desemnat deja candidații și pentru alte localități importante din județul Constanța, cum ar fi: Mangalia, Năvodari, Limanu, Băneasa și Mihail Kogălniceanu. 


Totodată, la Saraiu, a fost validată candidatura pentru un nou mandat a actualului primar, Dorinela Irimia. 


Pe de altă parte, liderul Organizației Municipale a UNPR Constanța, Florin Gheorghe, a anunțat, recent, că formațiunea politică pe care o reprezintă a luat decizia de a merge singură pe liste la alegerile din luna iunie. 


"La Constanța, vom merge singuri pe liste. Nu facem niciun protocol cu PSD. Ei au considerat că este mai bine așa, să mergem separat. Drept urmare, UNPR a făcut deja listele pentru Consiliul Local Constanța, dar și pentru Consiliul Județean Constanța. Pe liste sunt persoane cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, oameni care nu au mai făcut politică", a spus Florin Gheorghe. 


În ceea ce privește candidatul UNPR la Primăria Constanța, el a precizat că, deocamdată, nu este hotărât dacă va candida. 


"Nu știu dacă voi candida, mă mai gândesc. Dar nu este nicio problemă, dacă nu candidez eu, va candida un alt coleg membru al UNPR", a mai spus liderul UNPR Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6358 secunde