Consilierul Mascas, supărat pe fostul său coleg. A cerut ca Nițe să nu fie validat pe funcție în CLM

316
Consilierul Mascas, supărat pe fostul său coleg. A cerut ca Nițe să nu fie validat pe funcție în CLM - consilierulgabrielmascas2-1456251034.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali ai municipiului Constanța s-au reunit, ieri, în cadrul ședinței ordinare a lunii februarie. Printre altele, pe ordinea de zi s-au aflat două proiecte de hotărâri prin care urmau să fie validați în funcții doi noi consilieri locali. Unul dintre ei este Florin Serghei, membru al PC la momentul alegerilor din 2012, care a candidat pe listele USL. El l-a înlocuit în funcție pe demisionarul Gabriel Stan, de la PSD.


Dacă în privința acestuia nu au existat discuții, la cea de-a doua persoană au fost controverse. 


Cel de-al doilea ales local care ar fi urmat să fie validat în funcție este Constantin Nițe, membru al PPDD la momentul alegerilor din 2012, actualmente membru UNPR prin absorbția celor două formațiuni politice. Acesta ar fi trebuit să-l înlocuiască pe consilierul Valentin Șurghie, care a decis, la sfârșitul anului trecut, să-și dea demisia din Consiliul Local Municipal Constanța. Cu toate acestea, Nițe nu a mai fost validat pe funcție. Con-cret, prezent la ședință, fostul său coleg de la PPDD, consilierul județean Gabriel Mascas, a solicitat să ia cuvântul. El a cerut ca acest proiect să fie retras de pe ordinea de zi, pe motiv că Nițe a plecat din PPDD, în urmă cu doi ani, înainte ca partidul să fuzioneze cu UNPR. 


În consecință, viceprimarul cu atribuții de primar Decebal Făgădău a retras proiectul de pe ordinea de zi și i-a pus în vedere contestatarului, în speță lui Gabriel Mascas, să depună în scris documente care să ateste cele susținute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1377 secunde