Un senator vrea sa schimbe denumirea UNPR

108
1
Un senator vrea sa schimbe denumirea UNPR - vreasaschimbedenumireaunpr-1457521114.jpg

Articole de la același autor

Secretarul grupului UNPR, senatorul Ioan Iovescu, și-a anunțat candidatura la conducerea partidului, spunând că intenționează să schimbe denumirea partidului în Alianța Creștină de Centru (ACC) și să reformeze formațiunea politică.

"Am intenția și o să-mi depun candidatura, dar chiar vreau să reformez acest partid. Vreau să-i schimb denumirea, cum am vrut și la PPDD. Analizând cum s-a format UNPR și cum s-a dezvoltat, mi-am dat seama că a absorbit mai multe partide și ar fi potrivit ca acest partid să ia o nouă denumire și eu m-am gândit la denumirea de ACC - Alianța Creștină de Centru", a declarat secretarul grupului UNPR, Ioan Iovescu.

Comentează știrea

MIHAI
30 martie 2016
CIOARA VOPSITA

Chiar si in conditiile politicianismului din Romania , UNPR nu este un partid ci o factiune , si asa va fi si in continuare , indiferent de cum se va numi in viitor . Daca I-a apucat subit dragostea de crestinism , dupa ce UNPR s-a facut frate cu toti dracii , nu intelegem de ce nu nu vrea sa fuzioneze de ex. cu PNTCD alta factiune de sorginte crestineasca . Oricum, schimbarea doar a parului nu schimba si moravurile .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4064 secunde