Unde și când primiți gratuit periuțe de dinți noi, în schimbul celor uzate

314
Unde și când  primiți gratuit  periuțe de dinți noi,  în schimbul celor uzate - undesicand-1410366288.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 14 septembrie, constănțenii sunt invitați în față la City Mall cu vechea periuță de dinți pentru a primi în schimb gratuit una nouă, alături de cupoane de reducere de până la 50% pentru pastă de dinți, la cortul Caravanei "Rabla pentru Periuța Ta", parte din campania "Zâmbește România", susținută de Aquafresh.

La cortul "Rabla", se pregătește și o activare inedită - mai ales pentru copii, dar și pentru cei mari: cei care vin vor avea ocazia să își graveze numele pe noile periuțe de dinți, printr-un procedeu de personalizare.

De asemenea, participanții vor putea sta de vorbă cu specialiștii în sănătatea orală care vor fi prezenți pentru a oferi sfaturi personalizate pentru nevoile fiecăruia.

Totodată, organizatorii campaniei "Zâmbește România" reamintesc tuturor că au la dispoziție peste 1.000 de cabinete stomatologice în toată țara care oferă consultații sau detartraje gratuite până la finalul anului. Oamenii sunt invitați să caute cabinetul stomatologic cel mai apropiat de casele lor, din lista disponibilă pe www. zambesteromania.ro.

Inițiativa promovează obiceiurile corecte de igienă orală, ca răspuns la statisticile îngrijorătoare cu privire la sănătatea dinților românilor.

Cele mai recente studii de piață arată că un român folosește, în medie, la nivel urban, aceeași periuță de dinți timp de doi ani, deși medicii stomatologi recomandă schimbarea periuței de dinți o dată la trei luni.

Apoi, fiecare român consumă în medie 1,39 de tuburi de pastă de dinți pe an, în creștere ușoară față de datele naționale din anul anterior.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2656 secunde