UPDATE - FETIȚELE SIAMEZE NĂSCUTE LA CONSTANȚA, TRANSFERATE LA SPITALUL DE COPII "MARIE CURIE"

641
1
UPDATE - FETIȚELE SIAMEZE NĂSCUTE LA CONSTANȚA, TRANSFERATE LA SPITALUL DE COPII

Articole de la același autor

UPDATE - Cele două copile se află în sala de operație, a transmis corespondentul Realitatea TV.


Două fetițe siameze au fost aduse pe lume, ieri dimineață, în cadrul maternității Constanța. În urma investigațiilor clinice, medicii din cadrul Spitalului Județean Constanța au descoperit că cele două nou-născute au ficatul comun.




Cele două siameze au fost transferate la SPITALUL CLINIC DE URGENȚĂ PENTRU COPII "MARIE CURIE", fiind cea mai bună soluție având în vedere starea celor două, a explicat, pentru "Cuget Liber", dr. Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Județean Constanța.










Comentează știrea

Remus
23 decembrie 2015
Oferte-Operator OnLine!

Uneori Oportunitatile "pica din cer" Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit? Incheiati imediat contract legal de comision si incepeti rapid o activitate noua,usoara,serioasa si profitabila! Nu este un job,ci o afacere.Tu vrei stabilitate,vrei siguranta,vrei performanta. Si le vei obtine,dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide si migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiectivele ce pot fi atinse rapid si usor,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte: -cunostinte minime PC -necesar calculator -conexiune internet -varsta minima 18 ani -rabdare -seriozitate Nu este necesara experienta.Oferim pregatire si suport pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala.Program part-time/full-time Cu perseverenta,2-3 ore pe zi poti obtine progresiv cel putin 300$ lunar sau chiar mai mult.Oferim si cerem seriozitate maxima. Va oferim detalii dupa ce veti trimite un mesaj la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.712 secunde