Vă miros picioarele? Spălați-vă zilnic și folosiți pudra de talc!

360
Vă miros picioarele? Spălați-vă zilnic și folosiți pudra de talc! - vamirospicioarele-1635508863.jpg

Articole de la același autor

Picioarele vă transpiră des, foarte tare și emană un miros neplăcut? În acest caz, trebuie neapărat să căutați o soluție. Potrivit dr. Roxana Condurache, această problemă poartă denumirea științifică de bromhidroză și poate afecta orice persoană, indiferent de vârstă sau sex.

Pe lângă menținerea unei igiene corespunzătoare, pentru a elimina mirosul urât din zona picioarelor este bine să încercați anumite remedii care luptă împotriva bacteriilor care l-au cauzat. Cu toate acestea, mirosul neplăcut al picioarelor nu este legat întotdeauna de o igienă precară. În realitate, această problemă poate fi cazată de glandele sudoripare apocrine, care sunt localizate în mai multe zone ale corpului, cum ar fi pieptul, axilele, zona genitală, picioarele.

Desigur, aceste zone nu transpiră mai mult decât altele, însă secrețiile sunt diferite. Ca urmare, a precizat medicul, în momentul în care acizii grași și amoniacul se separă, apare mirosul neplăcut. Deși este genetică, bromhidroza poate fi cauzată, de asemenea, și de anumite afecțiuni sau boli. Una dintre acestea este chiar diabetul.

În plus, există anumite substanțe care pot contribui la mirosul neplăcut, iar în această categorie intră anumite condimente, alcoolul și tutunul. Dacă doriți să scăpați de mirosul urât emanat de picioare într-un mod simplu, natural și ieftin, puteți folosi pudră de talc sau deodorant pentru picioare ori să vi le spălați cu un săpun antibacterian. De precizat că spălarea zilnică a picioarelor ajută la eliminarea bacteriilor. În plus, dacă vă confruntați cu acest gen de probleme, este indicat să purtați șosete de bumbac care permit transpirația, dar și încălțări aerisite, care lasă pielea să respire.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7249 secunde