Vaccinurile antigripale, așteptate la Constanța

113
1
Vaccinurile antigripale, așteptate la Constanța - vaccinuridspdinisovmihaela-1381246387.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Direcției Județene de Sănătate Publică Constanța se pregătesc de începerea campaniei de vaccinare antigripală din acest sezon și monitorizează în permanență situația îmbolnăvirilor raportate de spitale și de medicii de familie.

"Momentan, se realizează listele cu pacienții tuturor cabinetelor și spitalelor pentru că în funcție de datele adunate de la aceștia vom face solicitările către Ministerul Sănătății. Imediat ce vom avea raportarea, vom cere și vaccinurile și credem că acest lucru va fi posibil în perioada următoare, astfel încât toată lumea să poată beneficia de vaccinare", a declarat dr. Mihaela Dinisov, director adjunct al Direcției Județene de Sănătate Publică Constanța. 

Comentează știrea

Capatana
9 octombrie 2013
O impostoare aceasta Dinisov

Cine draq o tine de atata amar de vreme pe aceasta lipoveanca intr-o functie unde nu face nimic , iar in calitate de doctor este varza ?!? Nici macar ca medic de tara la Slava Cercheza nu ar face fata... De abia astept sa se treaca la regiuni sa dispara aceste multe directii care taie Frunze la caini (directive silvica , directive miniera si multe altele careconsuma multi bani de la bugetul si asa sarac).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5931 secunde