Vești bune pentru bolnavii hepatici: vor avea loc acțiuni de conștientizare a populației

121
Vești bune pentru bolnavii hepatici: vor avea loc acțiuni de conștientizare a populației - sfantamaria5254382mediafaxfotora-1368184906.jpg
Asociația SANO-HEP România, Asociația pacienților cu afecțiuni hepatice, membru fondator al Asociației Europene ELPA (European Liver Patients Association), organizează cea de-a șasea ediție a Congresului Internațional al Pacienților cu afecțiuni hepatice la Brașov. Manifestarea se va desfășura în perioada 17-18 mai. Tematica ce va fi abordată în acest an este "Hepatitele virale cronice – o abordare integrată în cadrul serviciilor de sănătate din România. Actualități și perspective în afecțiunile hepatice".




"Acest eveniment dă prilejul pacienților din toată țara să adreseze întrebări și să afle ultimele noutăți în materie de tratament direct de la cei mai buni specialiști în domeniu, care vin de fiecare data în sprijinul asociației pe care o reprezentăm. De aceea, prin acțiunile permanente de conștientizare și de prevenție pe care le desfășurăm atât la nivel național, cât și la nivel european, încercam să limităm efectele acestor afecțțiuni hepatice", a menționat Gheorghe Ionescu, președinte SANO-HEP România. La eveniment va participa și Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Sănătate : Măsuri de prevenire a hepatitei A
Pagina a fost generata in 2.4825 secunde