Viorel Pascaru a câștigat concursul pentru șefia Sanatoriului Balnear Mangalia

552

Articole de la același autor

Ieri a avut loc concursul pentru ocuparea postului de manager la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia. Singurul candidat care a susținut concursul a fost Viorel Pascaru, cel care, de altfel, a ocupat funcția interimar, după încetarea mandatului fostului manager, dr. Laura Condur. În urma susținerii unui test grilă și a prezentării proiectului managerial, Viorel Pascaru a obținut media 9,90. 


Acesta declara, pentru "Cuget Liber", înainte de concurs: "Conform planului managerial pe care l-am conturat pentru anul acesta, vom structura activitatea de reabilitare și diversificare a pachetelor balneare în mai multe direcții. Avem în vedere îmbunătățirea finanțării prin încheierea de contracte cu agențiile de turism care pot aduce venituri suplimentare și ne dorim popularizarea serviciilor sanatoriului. 


Vrem, de asemenea, să diversificăm  procedurile medicale, dar și partea de SPA și wellness, iar pentru acest lucru avem în vedere și modernizarea și recompartimentarea a cel puțin 100 de camere din Pavilionul A, pentru ca pacienții să beneficieze de odihnă și relaxare în cele mai bune condiții". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4349 secunde