Ce schimbări vor avea loc la Sanatoriul Balnear Mangalia

758
1
Ce schimbări vor avea loc  la Sanatoriul Balnear Mangalia - ceschimbarivoravealoc-1394129415.jpg

Articole de la același autor

În cadrul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia se va organiza, între 10 și 14 martie, concurs pentru ocuparea postului de manager al unității. Singurul candidat pentru acest post este actualul manager interimar, care susține că a realizat deja planul managerial pentru 2014. 
"Sunt singurul candidat la funcția de manager și, conform planului managerial pe care l-am conturat pentru anul acesta,vom structura activitatea de reabilitare și diversificare a pachetelor balneare în mai multe direcții. În primul rând, trebuie să avem grijă de structura de personal, pentru că avem doar patru medici, dintre care doi sunt în pragul pensionării și cred că vom avea nevoie de medici pentru a face față numărului mare de pacienți.
Apoi, avem în vedere îmbunătățirea finanțării prin încheierea de contracte cu agențiile de turism care pot aduce venituri suplimentare și ne dorim popularizarea serviciilor sanatoriului. 
Vrem să diversificăm  procedurile medicale, dar și partea de SPA și wellness, iar pentru acest lucru avem în vedere și modernizarea și recompartimentarea a cel puțin 100 de camere din Pavilionul A, pentru ca pacienții să beneficieze de odihnă și relaxare în cele mai bune condiții.
O investiție pe termen lung se preconizează la Pavilionul B, unde vrem să creștem veniturile și să eficientizăm activitatea prin suplimentarea spațiilor. Acest lucru va fi posibil odată cu supraetajarea pavilionului cu 20 de camere. Proiectul va avea însă o finalitate în 2016-2017, după estimările noastre", a declarat, pentru "Cuget Liber", managerul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia, Viorel Pascaru.
Până în prezent, de la preluarea conducerii instituției, actualul manager a realizat igienizarea blocului operator și a reabilitat complet 12 dintre camerele sanatoriului.


Comentează știrea

gigi lamureanu
7 martie 2014
a trimis soferul sa o traverseze pe masa strada, ca ii era femeii frica...

avicola topraisar, sotrm eforie sud sunt doua dintre institutiile pe care le-a manageriat aceasta capusa contribuind decisiv la lichidarea lor. singurele lui preocupari sunt confortul (birou incapator, mobilat modern), mancarea buna, programukl scurt, spagi si furaciuni (tot ce se poate lua de la spital si folosi acasa), exploatarea la maxim in interes personal a bunurilor si aqngajatilor (masina , sofer, curatenie acasa, si la prieteni, conserve, etc,etc), contracte si avantaje pt cunoscuti si prieteni contra plic, etc....din punct de vedere profesional, nu e capabil sa semneze un act fara sa aiba pe cineva care sa-i spuna daca e bine...singura lui calitate este ca e prieten cu vicele darie si ca oricand face orice ii dicteaza acesta sau nicusor constantinescu

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Mai 2013
Stire din Diverse : SPA la tine acasă
Pagina a fost generata in 0.3854 secunde