SPA la tine acasă

66
SPA la tine acasă - spaacasa-1369404877.jpg
Baia va deveni, preț de o oră, sanctuarul tău, mai ales dacă ești în vacanță. Așează în colțurile camerei lumânări parfumate, la fel pe marginea căzii. Pune în surdină muzică de relaxare, de preferat cu sunetele naturii (valuri ce se sparg de stânci, păsări, ploaie ușoară, sunetul dintr-o pădure tropicală), iar apoi dă drumul la duș cu apă fierbinte și lasă-l să curgă preț de 20 de minute, suficient încât să formeze perdele groase de abur. Abia apoi umple cada până la jumătate.

- Udă un prosop cu apă fierbinte, iar apoi picură pe el uleiurile esențiale preferate: levănțică, mentă, floare de portocal, vanilie, scorțișoară, patchouli, iar apoi așează-l pe o etajeră. Aroma emanată va fi îmbietoare.

- Răsfață-te cu o baie înspumată, iar la final, înainte să te clătești, aplică pe corp, cu ajutorul unei lopățele de lemn, un mix bio din miere de albine, zahăr brun și zeamă de lămâie. Masează-ți pielea energic, cu mișcări circulare. Efectul o să fie miraculos: catifelare, hidratare și luminozitate în același timp!

După ce ai terminat, limpezește-te cu o licoare minunată, pe care trebuie să o pregătești în prealabil: apă cu coajă de portocală și petale de trandafir!

Împachetare miraculoasă pentru o stare de bine

Dacă vrei să te simți minunat, exact ca la SPA, urmează următorii pași:

Cu ajutorul unei râșnițe, macină 10 boabe de piper roșu și 10 frunze de mentă proaspătă.

Pune pudra rezultată într-un bol și mixeaz-o cu 2 lingurițe de ulei de măsline, 1 linguriță cu miere, jumătate de cană cu zeamă de lămâie și 3 linguri cu apă fierbinte. Amestecă totul foarte bine.

Aplică mixtura pe corp, într-un strat fin, apoi împachetează-te cu folie alimentară, fără să strângi prea tare.

Învelește-te într-un halat de baie pufos sau în mai multe prosoape. Stai așa 20 de minute.

Vei trăi senzații foarte plăcute, un melanj cald și răcoros în același timp, iar efectele asupra pielii se vor cunoaște imediat. Această împachetare este recomandată oricui vrea să se răsfețe acasă.

(sursa:www.slabsaugras.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2911 secunde