Cinci calități ale hotelului perfect pentru o vacanță cu bebelușul tău

54
Cinci calități ale hotelului perfect pentru o vacanță cu bebelușul tău - vacantabebelus-1369404950.jpg
O vacanță cu bebelușul tău poate fi o perspectivă idilică, însă și o provocare importantă. În timp ce ideea petrecerii unui sejur relaxant într-o formulă completă de familie te încântă peste măsură, îngrijirea puiului tău rămâne totuși anevoioasă. Chiar și așa, dacă alegi să te cazezi la un hotel care să dețină toate calitățile găzduirii unui bebeluș în condiții optime, vacanța va fi un real succes.

Un hotel perfect pentru cazarea unui bebeluș este cel care reușește să te ajute din plin să satisfaci nevoile de bază ale micuțului, fără să faci eforturi deosebite.

Puiul tău este la vârsta la care are nevoie de liniște și confort, nu de activități care să îl priveze de somn. Înainte să optezi pentru locul de cazare în vacanță, asigură-te că hotelul îndeplinește criteriile de mai jos:

Pătuțul disponibil la cerere

Un hotel care îți poate închiria un pătuț pentru copil este unul obișnuit cu găzduirea familiilor cu bebeluși, deci adaptat acestor nevoi specifice. Chiar dacă plănuiești să aduci propriul pătuț de călătorie portabil (deși este destul de incomod), poți adresa această întrebare orientativă, care îți face o idee despre serviciile pe care le vei primi.

Condiții speciale pentru copii la servirea mesei

Verifică dacă hotelul oferă un meniu special pentru copii (chiar dacă bebelușul este prea mic, este posibil să ai nevoie de alimente proaspete pentru a-i pregăti masa sau gustarea), un scaun înalt pentru bebe și ore de masă compatibile cu programul vostru normal.

Frigider și cuptor cu microunde în cameră

Asigură-te că vei avea un frigider și un cuptor cu microunde în cameră, pentru depozitarea alimentelor și încălzirea lor înainte de masa bebelușului, precum și sterilizarea ustensilelor. Va fi dificil să te deplasezi la bucătărie de fiecare dată când trebuie să îl hrănești pe cel mic.

(sursa:www.turism.acasa.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Mai 2013
Stire din Diverse : SPA la tine acasă
Pagina a fost generata in 0.3052 secunde