Femeia de 80 de ani adusă în comă la Spitalul Sfântul Pantelimon a decedat

108
Femeia de 80 de ani adusă în comă la Spitalul Sfântul Pantelimon a decedat - deces-1369405697.jpg
Femeia de 80 de ani aflată în comă profundă la Spitalul "Sfântul Pantelimon" a decedat, a declarat vineri pentru Agerpres dr. Fiorella Mitoiu, purtător de cuvânt al instituției.

Femeia a fost adusă la spital joi după ce a fost lovită la cap în zona Baba Novac, la un cort de expoziție, în timpul furtunii din București.

În Capitală, 18 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale în urma furtunii de joi: zece de către echipajele SMURD și opt de către Serviciul de Ambulanță.

Ștefan Dumitrașcu, arhitectul-șef al Primăriei sectorului 3, a declarat vineri că Poliția efectuează o anchetă în cazul cortului prăbușit în zona Baba Novac.

"Pentru prăbușirea cortului din zona Baba Novac ancheta se desfășoară la nivelul poliției naționale, pentru că e vorba de rănire de persoane. Cortul a fost proprietate privată și amplasat pe teren privat, el a beneficiat de acord de funcționare și aviz de amplasament emis de Poliția Locală Sector 3. Că obiectul nu a rezistat rafalelor e o chestiune pe care o investighează Poliția, nu primăria", a afirmat Dumitrașcu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2127 secunde