Răsfăț la SPA pentru îndepărtarea stresului

154
Răsfăț la SPA pentru îndepărtarea stresului - rasfatspa-1374667371.jpg
Ești stresată și lipsită de energie? Ai nevoie de o zi de răsfăț și relaxare! Alege un tratament facial sau corporal de înfrumusețare, un masaj sau, de ce nu, petrece o zi întreagă într-un centru spa! Inspiră-te din propunerile noastre!

Împachetări cu aur de 24 de Karate

Golden SPA anti-age este un tratament recomandat pentru a reduce celulita de gradul 1 și 2. Terapia constă în patru etape care, combinate, dau cele mai bune re-zultate. Urmează eliminarea celule-lor moarte cu ajutorul unui peeling cu aur și ghimbir, apoi un masaj de 45 de minute cu un ulei vegetal ce conține particule de aur și extract de alge marine. Urmează aplicarea măștii cu aur pe zonele-problemă, împachetarea și tratamentul de 30-40 de minute în termocuvă. La final se aplică o cremă hidratantă, masând ușor tot corpul.

Masaj cu pietre vulcanice

Această tehnică de masaj este specială, inspirată din tradiții străvechi. Este recomandată persoanelor care au dureri musculare, suferă de oboseală cronică și sunt expuse zilnic stresului. Utilizarea rocilor vulcanice, încălzite la o temperatură suportabilă, eliberează instantaneu tensiunea musculară. Rezultatul constă în 75 de minute de relaxare, într-o atmosferă calmă și primitoare. Efectele masajului se păstrează zile întregi și, după o asemenea experiență, îți vei dori să-l încerci cât mai curând din nou.

Ritual Ayurvedic

Masajul Ayurvedic îmbină relaxarea corpului la nivel fizic cu armonizarea energetică și psihică. Practicat cu regularitate, redă buna dispoziție, combate starea de oboseală, elimină toxinele și tonifiază musculatura. Acest ritual de relaxare redă mobilitatea articulațiilor, previne îmbătrânirea prematură, stimulează sinteza de elastină și colagen, prevenind apariția ridurilor. (sursa:www.e-joy.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Diverse : Infidelitatea pe internet
Miercuri, 24 Iulie 2013
Stire din Diverse : Arsuri solare? Așa le tratezi
Pagina a fost generata in 1.6689 secunde