Felul în care dormiți spune totul despre relația voastră

244
Felul în care dormiți spune totul despre relația voastră - felulincaredormiti-1374582408.jpg

Articole recomandate

Limbajul trupului este una dintre formele cele mai importante de comuni-care, chiar și în timpul somnului. Iată ce spune despre relația voastră felul în care dormiți:

Dormiți îmbrățișați, cu fața unul la celălalt. Aceasta este una dintre cele mai intime poziții de dormit. Poziția semnifică o dorință de a fuziona în plan emoțio-nal cu partenerul. Este o poziție clasică a cuplurilor proaspăt căsătorite. Însă poate însemna și că ești posesivă și îți este teamă să nu îți pierzi partenerul.

Pe o parte, îmbrățișați. Aceas-ta este o poziție foarte intimă care arată un puternic sentiment de securitate. Reflectă dorința de a-l proteja pe celălalt și de a-l avea cât mai aproape. Specialiștii afirmă că acest tip de comunicare în somn scade nivelul stresului din organism pe timpul nopții.

Dormiți spate în spate. Această poziție de somn caracterizează cuplurile care sunt împreună de ceva vreme și este una dintre cele mai confortabile poziții de somn. Poate sugera o anumită răceală sau dispută nerezolvată, însă arată și independența partenerului.

Dormi cu capul pe umărul lui. Această poziție exprimă dragoste și tandrețe, iar tu te simți în cea mai mare siguranță. Este poziția cea mai adoptată de cei care sunt gata să-și protejeze partenerul de orice rău. Adeseori, partenerii adoptă poziția pe rând. Poziția relevă totodată și un sentiment de încredere totală între voi.

Dormiți în părți opuse ale patului. Fiecare doarme pe câte o margine a patului, iar între voi e atât de mult loc încât ar mai încă-pea o persoană. Uneori, spațiul lăsat între voi poate indica o ten-siune emoțională, însă această poziție de dormit nu este întot-deauna un semn rău pentru relație. Majoritatea persoanelor se mișcă în somn de până la 60 de ori pe noapte, pentru a preveni amorțirea mușchilor, iar spațiul dintre voi vă oferă confort.

Superwoman. Tu dormi aproape în tot patul, iar partenerul tău mai are puțin și cade din el. Această poziție arată că îți place să ai propriul spațiu, iar el preferă să ia un rol secundar.

Superman. De data aceasta, partenerul tău este cel care îți invadează spațiul de dormit, iar tu nu ai altă alternativă decât să te mulțumești cu asta.

(Sursa: www.baby.unica.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Iulie 2013
Stire din Diverse : Arsuri solare? Așa le tratezi
Pagina a fost generata in 4.2018 secunde