Sex în afara dormitorului. Care sunt cele mai bune locuri

388
Sex în afara dormitorului. Care sunt cele mai bune locuri - sexlocations-1374667061.jpg

Articole recomandate

Să faci sex în patul din dormitor e deja o rutină. De ce să nu explorezi și alte locuri? Care ar fi avantajele sau elementele noi?

În mijlocul naturii

Indiferent dacă este vorba de parc, grădina bunicilor sau locul pe care l-ați ales pentru picnic, asta contează mai puțin. Cert este că e altceva și este excitant. Riscul este să vă treziți cu spectatori! Ce ar fi senzațional: o ploaie călduță stârnită din senin!

În bucătărie

Aveți mai multe posibilități: pe masă, pe blatul de bucătărie... gândește-te tu! Riscuri nu există, dacă sunteți singuri acasă. Ce este incitant: unele condimente și arome de mâncare sunt afrodisiace! Și asta nu e tot, ai uitat de frișcă sau înghețată servite direct pe... piele?

Pe podea

Oriunde, oricând, oricât! În orice cameră și pe orice sol! Doar că este incomod pentru cel care stă dedesubt. Ideal este lângă șe-mineu, dar în lipsă... folosiți-vă imaginația!

Pe balcon

Aer curat, senzația de stăpânire a tot ceea ce vezi cu ochii. Ce mai... "sex la înălțime"! Dacă nu stai la ultimul etaj și ai un alt bloc plantat în față, vei avea sigur spectatori fără vreo altă ocupație decât să se uite pe geam! Te mai trezești și cu vreo reclamație sau cu vreun filmuleț pe net! Destul de riscant!

La birou

Dacă ai cu cine... statul peste program poate fi mai agreabil ca niciodată! Asigură-te doar că sunteți singurii care fac ore suplimentare! Și că nu sunteți în biroul șefului, pentru că ar putea ieși cu scandal!

În mașină

Bancheta din spate este destul de încăpătoare. Cât despre scaunele din față... hmmm, e mai greu, dar e plăcut dacă ignori un volan în coaste, un schimbător de viteze în coapse, declanșarea ștergătoarelor, claxonul... Atenție la locul ales pentru a parca mașina, sau nu veți mai fi singuri. Plus că puteți primi amendă.

Pe plajă

Poate este doar o părere, dar plaja este cel mai romantic loc pentru o partidă de amor. Mai ales pe porțiunea aia unde apa ajunge la mal, iar nisipul e mereu ud. Dacă mai e și o plajă nepopulată... wow!

La un hotel scump

Tratament VIP! Măcar o dată la câteva luni, merită! Așternuturi de mătase, mobilier pretențios, priveliște de vis! Niciun risc - sau poate doar nota de plată de la Room-service!

(sursa:www.e-joy.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Diverse : Infidelitatea pe internet
Miercuri, 24 Iulie 2013
Stire din Diverse : Arsuri solare? Așa le tratezi
Pagina a fost generata in 3.0637 secunde