Infidelitatea pe internet

116
Infidelitatea pe internet - infidelitate-1374667249.jpg

Articole recomandate

Internetul ne determină să regândim relațiile și care sunt comportamentele acceptate online ale partenerului.

Infidelitatea pe internet este mult mai ambiguă decât cea din realitate, dar în același timp este și mult mai periculoasă. Un sărut, sexul, sunt clar semne ale infidelității! Dar cum poți cataloga prieteniile virtuale, like-urile și comment-urile?

În primul rând, este o greșeală să îți expui viața privată în fața atâtor străini. Termenul de intimitate nu mai are aceeași valoare astăzi ca în trecut și dacă toată lumea o face, asta nu înseamnă că este ok. Viața noastră virtuală trebuie să aibă niște limite, la fel ca și în viața reală.

Te deranjează atunci când iubitul tău se uită lung după alte femei pe stradă? Ei bine, ce părere ai despre faptul că el poate naviga de pe un profil pe altul ore întregi, admirând femei în ținute sumare și poziții provocatoare? Poate că nu este atât de grav, dar ce părere ai despre prieteniile virtuale? Like-uri, comment-uri și discuții "nevinovate"? Până la o întâlnire reală este doar un click distanță!

Pe internet sunt foarte multe tentații. Câte cupluri nu s-au cunoscut pe internet și apoi și-au dat întâlnire pentru a ajunge mai apoi la o relație în toată regula? De vreme ce aceste lucruri se întâmplă acum în mod normal, este la fel de normal să existe și niște limite ale comportamentului pe internet. Acestea diferă de la un cuplu la altul și ar fi indicat să le respectați, nu să ștergi conversațiile cu tipul acela hot și să consideri că totul este în regulă față de iubitul tău.

Deci, care sunt comportamentele acceptate pe internet? Când este cazul să devii geloasă sau să te oprești? Cum îți dai seama că iubitul tău te înșeală? Toate acestea își au răspunsurile în funcție de fiecare cuplu. Ceea ce pentru tine este perfect acceptabil, pentru partenerul tău sau pentru amica ta poate fi de nepermis!

(sursa:www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Iulie 2013
Stire din Diverse : Arsuri solare? Așa le tratezi
Pagina a fost generata in 1.7644 secunde