Vitaminizarea de primăvară

537
Dacă în anotimpul rece pielea își pierde strălucirea și elasticitatea, iar părul începe să cadă și devine tern, primăvara putem să combatem toate inconvenientele.
Pe lângă măștile preparate acasă din fructe, foarte importantă este și dieta. Putem astfel să programăm o zi pe săptămână pentru o dietă cu fructe. Nu uitați nici de vitamina A și caroten, responsabile pentru starea bună a pielii.
Consumați mai multe legume verzi, morcovi, roșii, cartofi, ciuperci, lapte și miere.
Măștile cu fructe (banane, kiwi) sunt pe cât de ușor de preparat, pe atât de benefice.
Și în comerț există creme vitaminizante. Dar trebuie să le alegeți pe cele care conțin elemente active: vitamine, provitamine, microelemente, aminoacizi și fitohormoni.
Nici substanțele hidratante, precum acidul hialuronic, extrasul din aloe vera, castraveți și mușețel nu trebuie să lipsească din produsele cosmetice destinate reîmprospătării tenului.
Dacă în urma tratamentelor cosmetice de vitaminizare nu se obțin rezultatele scontate,  puteți recurge la tratamentele medicale de vitaminizare. Mezoterapia fără ac este cel mai puțin dureroasă, revitalizează, energizează, calmează și întinerește tenul. De asemenea, reușește să confere pielii un aspect impecabil imediat după efectuarea procedurii.
O altă variantă o reprezintă mezoterapia clasică, dar dezavantajul este că presupune o terapie agresivă, iar după tratament, tenul capătă un aspect ușor roșiatic, ce persistă câteva zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4544 secunde