Votați medicii de valoare din Constanța!

1130
Au dat dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară și fac cinste Constanței. În semn de recunoaștere publică a meritelor, Asociația Clubul Isis organizează "Zece Oameni de Valoare pentru Constanța", eveniment ajuns la a doua ediție, care se va desfășura pe 21 martie 2012. Vor fi decernate premii la zece categorii, care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța: medicină, academic, politică, lumea afacerilor, administrație, contribuție la dezvoltarea societății, cultură și artă, sport, muzică și divertisment, mass-media.

Votarea a început pe 15 februarie și durează până pe 15 martie. Mai mult, puteți să vă votați favoriții zilnic, iar votul poate fi însoțit de un mesaj prin care să explicați de ce respectiva persoană merită să primească un premiu în cadrul Galei "Oameni de Valoare".

La categoria medicină, constăn-țenii au propus 35 de specialiști, din diverse domenii. Până în prezent, voturile îl plasează în topul preferin-țelor pe dr. Vasile Sârbu, specialist chirurgie (143.459 voturi); locul secund este ocupat de dr. Ion Rușa, specialist obstetrician-ginecolog, cu 126.612 voturi. La o distanță consi-derabilă se află dr. Sorin Rugină, specialist boli infecțioase, cu 31.369 de voturi. Printre cei propuși se mai numără dr. Constantin Tica (chirurgie pediatrică), dr. Ion Așchie (chirurgie), dr. Adrian Apostol (oncologie pediatrică), dr. Chazli Fawaz (ginecologie), dr. Anca Hâncu (neurologie), dr. Rodica Mătușa (boli infecțioase), dr. Cristina Mihai (pediatrie), dr. Raed Arafat (medicina de urgență) și lista continuă.

Pentru a vota medicul care reprezintă o "valoare" pentru Constanța, accesați pagina web www. oamenidevaloare.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Sănătate : Cum scăpăm de durerea în gât
Pagina a fost generata in 1.2671 secunde