140 programe de formare profesională, organizate din luna iunie

151
140 programe de formare profesională, organizate din luna iunie - x-programe-formare-profesionala-1685100937.jpg

Articole de la același autor

Din luna iunie, 140 de programe de formare profesională vor fi lansate de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. În prezent, 2.095 persoane din România beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului București.

Cele mai căutate programe de formare profesională pentru care se vor organiza programe de formare profesională în luna iunie sunt: lucrător comercial – 155 persoane; instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze – 108 persoane; agent de securitate – 105 persoane; ajutor bucătar – 104 persoane; competențe cheie – comunicare în limba română – 84 persoane; îngrijitor spații verzi – 84 persoane; frizer – 76 persoane; operator introducere, validare și prelucrare date - 70 persoane;femeie de serviciu – 66 persoane; competențe de comunicare în limba engleză – 64 persoane. Judeţele în care se vor organiza cele mai multe cursuri în luna iunie, cu număr mare de participanţi, sunt Bucureștiul, cu 168 de persoane, Dâmbovița, cu 154 de persoane și Brașovul, cu 98 de persoane.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6105 secunde