240 de plicuri cu buletine de vot pentru parlamentare, primite de AEP de la românii din diaspora

143
240 de plicuri cu buletine de vot pentru parlamentare, primite de AEP de la românii din diaspora - 1-1605721713.jpg

Articole recomandate

Autoritatea Electorală Permanentă anunţă că până marţi a fost înregistrată primirea a 240 de plicuri exterioare care conţin buletinele de vot ale alegătorilor români care şi-au exercitat dreptul de vot prin corespondenţă la alegerile parlamentare din 6 decembrie.


"Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că, până la data de 17 noiembrie 2020, Biroul electoral pentru votul prin corespondenţă din cadrul Biroului electoral de circumscripţie nr. 43 pentru cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în afara ţării a înregistrat primirea a 240 de plicuri exterioare care conţin buletinele de vot ale alegătorilor români", reiese dintr-un comunicat AEP.


Din numărul total de plicuri înregistrate, 189 sunt venite din Germania, 14 din Grecia, 32 din Republica Moldova, patru din Luxemburg şi unul din Olanda.


Suplimentar acestor plicuri, s-au mai întors patru trimiteri cu serviciul EMS (Express Mail Service - curier rapid internaţional), nelivrate din cauza adresei necorespunzătoare, o trimitere recomandată, nelivrată din cauza adresei necorespunzătoare şi şapte trimiteri recomandate pentru care expeditorii au suportat contravaloarea serviciului, menţionează AEP.


Instrucţiunile privind exercitarea dreptului de vot prin corespondenţă la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020 se găsesc atât în interiorul plicului, cât şi pe site-ul www.votstrainatate.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7812 secunde