28 de meserii noi în lista ocupațiilor. Iată care sunt acestea

894
2
28 de meserii noi în lista ocupațiilor. Iată care sunt acestea - meseriinoi-1487696308.jpg

Articole de la același autor

Auditor energetic, asistent atragere fonduri, inginer energetica clădirilor sau tehnician perfuzionist sunt doar câteva din noile ocupații pe care Ministerul Muncii și Justiției Sociale intenționează să le introducă în legislația actuală.


În acest sens, a fost elaborat un ordin pentru modificarea și comple-tarea Clasificării ocupațiilor din România - nivel de ocupație, aprobată prin Ordinul ministrului Muncii, Familiei și Protecției Sociale și al președintelui Institutului Național de Statistică. Documentul este în dezbatere publică, pe site-ul Ministerului Muncii și, până pe 24 februarie, oricine dorește poate transmite pro-puneri, sugestii și opinii cu privire la noile prevederi.


Proiectul propune introducerea a 28 de meserii noi, pe lista ocupațiilor practicate în cadrul economiei naționale. 


Este vorba despre asistent atragere fonduri, auditor energetic, auditor termoenergetic, curator, ergonomist, inginer centrale eoliene, inginer centrale fotovoltaice, inginer conducere și control sisteme de utilități energetice, inginer de proces în tratarea și epurarea apei, inginer echipamente și sisteme hidroenergetice, inginer electrician, inginer energetica clădirilor, inginer exploatare centrale hidroelectrice, inginer exploatare centrale termoelectrice, inginer exploatare echipamente și instalații nucleare, inginer management resurse de apă, inginer programare și optimizare a instalațiilor și proceselor energetice, inginer protecția mediului în energetică, inginer rețele și sisteme hidraulice, inginer securitate obiective nucleare, inginer tehnologii informatice în energetică, manager atragere fonduri, manager cultural, manager în servicii sociale, navigator de pacienți, specialist educație muzeală, supervizor în servicii sociale și tehnician perfuzionist. 


Comentează știrea

Tzihcac
22 februarie 2017
Taiem frunza la..

Mai adaugati una..mitingist de profesie..!

zoro
22 februarie 2017
dar mai sunt:

Mai pune si comunist carierist, psd-ist ciordist, manipualtor-spalator de creiere, pomanagiu profesionist nevertebrat, votant asistat profesionist. O sa protestam pana o sa intelegti ca NE-AM SATURAT de hoti, pomanagii, asistati sociali intruchipati, manevre politice, pupincurism, afaceri de familie cu statul, vanzare de resursa nationale fara discernamant si cate altele. Am vazut imagini diferite intre cele doua tabere de mitingisti, ca sa fie pe intelesul tau: oameni civilizati si frumosi cu familia langa ei si in partea cealalta Floricia dansatoarea si dinozauri comunisti.

Răspuns la: Taiem frunza la..
Adăugat de : Tzihcac, 22 februarie 2017
Mai adaugati una..mitingist de profesie..!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0838 secunde