31 martie, termenul legal pentru declararea amplasamentelor de stație fixă pentru telefonie mobilă

190

Articole recomandate

În vederea stabilirii impozitului pentru anul în curs, operatorii de telefonie mobilă au obligația, în conformitate cu prevederile H.C.L.M. nr. 467/2009 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2010, să depună la Serviciul Persoane Juridice, până la data de 31 martie a.c., o declarație de impunere în care să menționeze amplasamentele de stație fixă pe care le dețin.
La declarația de impunere, operatorii de telefonie mobilă vor anexa copii ale actelor societății (certificatul de înregistrare, codul fiscal), autorizațiile de funcționare eliberate de Inspectorul General al Comunicațiilor pentru fiecare amplasament de stație fixă utilizat de operatorul de telefonie mobilă, declarație pe proprie răspundere privind numărul de amplasamente de stație fixă pentru telefonie mobilă utilizate în Constanța.
Formularul privind declarația de impunere se găsește pe site-ul instituției, respective www.spit-ct.ro, și la sediul serviciului Persoane Juridice din str. Sulmona nr. 22.
Depășirea termenului legal pentru declararea amplasamentelor de stație fixă existente și completarea formularelor cu informații neconforme cu realitatea se sancționează cu amendă cuprinsă între 960 de lei și 2.400 de lei. Sancțiunea se aplică pentru fiecare stație fixă nedeclarată.
Pentru a evita aglomerația de la ghișee, operatorii de telefonie pot trimite declarația de impunere și documentele doveditoare prin poștă, la adresa Serviciul Persoane Juridice, str. Sulmona nr.22, Constanța, până la data de 31 martie 2010, inclusiv data poștei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 23 Martie 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Luni, 22 Martie 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 3.2744 secunde