Concurs 40.000 de taloane pentru analize au fost returnate CJAS

673

Articole de la același autor

Zeci de mii de taloane pentru analizele gratuite care se efectuează în cadrul programului național de evaluare a stării de sănătate a populației au fost returnate Casei Județene de Asigurări de Sănătate Constanța (CJAS) pentru că destinatarii nu au fost găsiți la domiciliu. Președintele CJAS, dr. Liviu Mocanu, spune că intenționează să discute cu reprezentanții Poștei Române pentru a găsi o modalitate de redistribuire a acestor taloane. "Sunt foarte multe taloane. La sfârșitul anului aveam 8.000 de taloane, iar luna aceasta am mai primit încă 32.000", a precizat Mocanu.
Constănțenii pot afla dacă talonul pentru efectuarea analizelor gratuite se află la sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate printr-un singur click. Instituția a pus la dispoziție o aplicație informatică în acest sens. Până acum, mai mult de 23.000 dintre taloanele returnate au fost introduse în baza de date. Persoanele care nu au primit talonul acasă, deși sunt născute în lunile iunie, iulie, august, sep-tembrie, octombrie, noiembrie, decembrie, pot intra pe adresa www.casct.ro, la secțiunea ASIGURAȚI, rubrica PROGRAMUL NAȚIONAL DE EVALUARE, unde pot introduce codul numeric personal. Astfel pot afla dacă talonul de analize se află la sediul CJAS.
Anul trecut, 168.000 de constănțeni s-au prezentat la cabinetele medicale pentru a primi recomandare pentru analize gratuite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9723 secunde