6 tuneluri de decontaminare, donate de Asociația Dăruiește Aripi spitalelor din Constanța

350
6 tuneluri de decontaminare, donate de Asociația Dăruiește Aripi spitalelor din Constanța - 5c23050dfc274ead869a1a3bf348eca0-1587133504.jpg

Articole de la același autor

6 tuneluri pentru decontaminare sunt, in aceste zile, donate de Asociatia Daruieste Aripi in lupta impotriva epidemiei de Coronavirus la Constanta. 


Cinci dintre ele au fost instalate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta (doua la UPU si cate unul la sectia Medicala 2, sectia Medicala 1, sectia de Anestezie si Terapie Intensiva)  si unul a fost donat Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Palazu Mare. 


Dispozitivul a fost conceput la Constanta de o echipa de specialisti, la indicatiile medicilor de la Spitalul de Boli Infectioase si Spitalul Judetean Constanta.


Dr. Marius Prazaru, seful sectiei ATI: "Multumim foarte mult Asociatiei Daruieste Aripi pentru aceste tuneluri de decontaminare si pentru ca au fost langa noi inca de la inceputul acestei crize. Asociatia ne-a sustinut constant cu echipamente medicale si de protectie in acesta perioada. "


Tunelurile de decontaminare  ajuta la reducerea virusurilor și a bacteriilor de pe încălțăminte, haine și mâini, odată ce o persoană trece prin el. Preventia contaminarii se realizeaza prin pulverizarea de substante virucide/bactericide la trecerea prin tunelul de decontaminare, inaintea accesului in spatiul vizat a fi protejat. Functia de pulverizare, declansata de senzorul de miscare la trecerea persoanelor prin tunel permite activarea sistemului fara a fi necesare alte actiuni. Pompa de presiune  permite obtinerea unei pulverizari de particule de lichid foarte fine, la o presiune minima, realizand astfel acoperire rapida si uniforma.


Alina Patrahau, fondator Daruieste Aripi: "Solicitarile pentru aceste tuneluri au venit din partea personalului medical, care si-a dorit un plus de protectie, in lupta cu acest virus putin cunoscut si atat de periculos. Vrem sa multumim atat companiei AUTO PRIMA SERV pentru sprijinul in achizitionarea celor 6 tuneluri cat si tuturor donatorilor nostri, fara de care nu reuseam atatea, in criza Covid-19 in Romania.


Pana la data de 12 aprilie, am obtinut donatii in bani, servicii si bunuri in valoare de 172.796,69 si am reusit, tot pana la acea data, sa donam spitalelor echipamente in valoare de 170.255,39 euro. Mergem mai departe!" 


 Multumim tuturor celor ce cred in visul nostru!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9806 secunde