80 de autobuze noi, pe străzile din Constanța

435
80 de autobuze noi, pe străzile din Constanța - 80deautobuzenoi-1550869291.jpg

Articole de la același autor

O nouă serie de autobuze noi ajunge, zilele acestea, pe străzile din Constanța. Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța introduce în circulație cel de al patrulea lot de autobuze Isuzu. Astfel, numărul autobuzelor noi din Constanța se ridică la 80. 


"Noua bază de transport în comun creează toate condițiile necesare deplasării constănțenilor în condiții de siguranță, confort și timp bine definit între stații", explică reprezentanții RATC.


Potrivit acestora, autobuzele beneficiază de numeroase dotări de ultimă generație. Este vorba despre acces facil prin sistemul cu podea coborâtă, rampe pentru persoanele cu dizabilități, sisteme de climatizare și dispersie odorizant, opt camere de luat vederi, din care șase la interior și două la exterior, sistem 3D cu camere video pentru numărarea pasagerilor, sistem audio - video pentru informarea pasagerilor: panouri cu led exterioare față/ lateral/ spate/, panou interior, 2 monitoare de 21.5, precum și sistem destinat încărcării dispozitivelor mobile USB Charge 5V-1A.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5906 secunde