Autobuze RATC atacate cu pietre și ouă. Un cetățean a fost rănit

3057
Autobuze RATC atacate cu pietre și ouă. Un cetățean a fost rănit - autobuz-1549018966.jpg

Articole de la același autor

Un autobuz RATC a fost atacat, aseară, cu pietre de un grup de indivizi, în cartierul Palazu Mare. Mai grav, o piatră a spart geamul din spate al mijlocului de transport în comun și l-a nimerit în plin pe unul dintre călătorii care aștepta să coboare în stație.

Secvențele au fost înregistrate de cele opt camere de supraveghere din autobuz, iar suspecții sunt căutați acum de polițiști.

Pe imaginile surprinse cu ajutorul aparaturii video moderne din noile autobuze se vede un grup de șase indivizi aflați pe trotuar. Șoferul încetinește pentru a opri în stație, moment în care bărbații aruncă piatra spre mijlocul de transport în comun. Piatra nimerește geamul din spate și îl lovește pe unul dintre călători. Conducătorul auto oprește imediat, moment în care grupul de tineri începe să fugă.

Sesizați de reprezentanții RATC, polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfășurat evenimentele.

Din păcate însă, acesta nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun. Tot aseară, un grup de tineri a aruncat cu ouă într-un alt autobuz care circula pe unul dintre bulevardele principale din Constanța.

Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, puteți suna la dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799.606.142.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4797 secunde