Chiar dacă RATC are autobuze noi, biletele nu se scumpesc!

387
Chiar dacă RATC are autobuze noi, biletele nu se scumpesc! - chiardacaareautobuzenoi-1547654563.jpg

Articole de la același autor

Prețul biletelor pe autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța rămâne la același nivel ca și anul trecut. Astfel, tariful pentru o călătorie este de 1,5 lei, iar un bilet cu două călătorii costă 3 lei. Biletul valabil 60 de minute pe toate liniile are prețul 2 lei, iar cel valabil șapte zile, pe toate liniile, ajunge 30 de lei.

În ce privește abonamentele lunare, prețurile acestora diferă în funcție de tipul tichetului. Un abonament lunar nominalizat, pe o linie, costă 55 lei, iar cel pe două linii, tot nominalizat, 80 de lei. Abonamentul pe toate liniile, cu numele deținătorului pe el, ajunge 125 de lei, iar cel nenominalizat este 140 de lei. Biletele și abonamentele se pot achiziționa de la toate punctele de lucru ale RATC Constanța, iar biletele pot fi cumpărate și de la diferiți agenți economici, în apropierea stațiilor.

Dacă totuși nu găsiți de unde să vă cumpărați bilet, puteți plăti călătoria prin sms, când vă urcați în autobuz. Procedura este simplă, fiind necesar doar să trimiteți mesajul cu opțiunea dorită, la numărul 7475. Pentru călătoria timp de 60 de minute, pe o linie, tariful este 0,30 euro, fără TVA, și trimiteți textul "L" și linia aleasă. Pentru toate liniile, tariful este 0,42 euro, fără TVA, și sms-ul este valabil 60 de minute. În cazul în care aveți multe drumuri de făcut, puteți opta pentru un sms cu o valabilitate de 24 de ore, pe toate liniile, al cărui preț este de 1,10 euro, fără TVA, trimițând la 7475 textul "Z". De asemenea, abonamentul pe șapte zile poate fi achiziționat prin sms, tot la numărul 7475, cu textul "S". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0819 secunde