Biletele la Operă vor putea fi achiziționate și online

770
Biletele la Operă vor putea fi achiziționate și online - bilete-1546868984.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta, iubitorii de operă, operetă, balet ori concerte simfonice își pot achiziționa biletele fără să se mai deplaseze la sediul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski". Pentru a veni în sprijinul constănțenilor ocupați, conducerea instituției de cultură a decis ca, începând cu luna ianuarie, tichetele să poată fi achiziționate și online, prin intermediul entertix.ro/ myticket.ro.

Pentru achiziția online de bilete, agenția de ticketing entertix.ro aplică, însă, un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs, la curier. De asemenea, acestea pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Pentru cei care preferă să-și ridice biletele direct de la agenție, aceasta își reia programul de lucru cu publicul de astăzi, 8 ianuarie.

Luna ianuarie 2019 vine la Teatrul "Oleg Danovski" cu șapte spectacole. Primul dintre acestea va putea fi vizionat, sâmbătă, 12 ianuarie și este un concert de Anul Nou, urmat a doua zi, pe 13 ianuarie de "O sole mio"- divertisment muzical. După acestea, publicul va putea lua parte pe 15 ianuarie la "Un Centenar de muzică românească", pe 19 ianuarie la "Liliacul" de Johann Strauss, pe 20 ianuarie la "Magic Swing". Ultimele două spectacole ale lunii sunt "Don Giovanni" de Wolfgang Amadeus Mozart, pe 26 ianuarie și "Spărgătorul de nuci" de Piotr Ilici Ceaikovski, pe 27 ianuarie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Flautul fermecat" la Teatrul "Oleg Danovski"
Pagina a fost generata in 0.4164 secunde