Autobuze noi pe traseele din Constanța. În fiecare mașină se află un polițist local

1732
Autobuze noi pe traseele din Constanța.  În fiecare mașină se află un polițist local - autobuze2-1546877418.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au avut treabă prin oraș la primele ore ale dimineții au avut surpriza plăcută de a se urca într-un autobuz nou-nouț. Înăuntru, curat, cald și, din nou surpriză, un polițist local care supraveghează toți călătorii.

"Sunt primele semne ale unui transport în comun civilizat. Așa ar fi trebuit să fie de mult timp, la Constanța, pentru că este un oraș bogat și constănțenii merită mai mult. Dar e mai bine și mai târziu, decât niciodată", ne-a spus, entuziasmată, o constănțeancă pe care am întâlnit-o în autobuzul de pe linia 48.

Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Constanța, autobuzele noi vor circula pe toate liniile de pe raza municipiului Constanța, astfel încât toți călătorii să se bucure de confort.

Conform graficului de livrări, până la jumătatea anului 2019, pe măsură ce autobuzele vor fi recepționate, vor fi introduse în circulație. De asemenea, polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța acționează zilnic pentru asigurarea și menținerea unui climat de normalitate în mijloacele de transport public.

"Noua bază de transport în comun creează toate condițiile necesare deplasării constănțenilor în condiții de siguranță, confort și timp bine definit între stații", a precizat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Dotări de ultimă generație

Autobuzele beneficiază de dotări de ultimă generație. Acestea au acces ușor pentru persoanele vârstnice sau pentru copii, prin sistemul cu podea coborâtă, sunt prevăzute cu rampe pentru persoanele cu dizabilități, au sisteme de climatizare și dispersie odorizant.

De asemenea, în fiecare autobuz, sunt câte opt camere de luat vederi, șase la interior și două la exterior, există un sistem 3D cu camere video pentru numărarea pasagerilor, un sistem audio-video pentru informarea pasagerilor, precum panouri cu led exterioare față, lateral, spate, panou interior și două monitoare de 21.5 inci. În plus, fiecare autobuz este prevăzut cu sisteme destinate încărcării dispozitivelor mobile USB Charge 5V-1A.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5682 secunde