Concurs 881 de cereri de bilete de tratament

396

Articole de la același autor

De luni, pensionarii au putut veni la sediul Casei Județene de Pensii Constanța (CJPC) să depună cererile pentru biletele de tratament aferente anului 2008. Crăciun Raluca de la ghișeul CJPC a declarat că nu au fost probleme de niciun fel și că până la ora 15:00 au fost depuse 881 de dosare. "Coada nu a fost mare, nu cred să fi fost mai mult de zece persoane deodată".
Am stat de vorbă și cu doamna Ileana, o pensionară care a mai beneficiat de biletul de tratament anul trecut. "Am mers în toamna asta la tratament și am fost foarte mulțumită. Anul acesta vreau să mai merg pentru că m-a ajutat mult. Mi-ar plăcea să obțin bilet în septembrie. Fata de la ghișeu este foarte drăguță".
În vederea depunerii cererii, aveți nevoie de cerere tip, unde sunt trecute trei stațiuni din categoria de tratament indicată de către medic, în ordinea preferințelor, recomandare medicală în dublu exemplar, copie a buletinului sau cărții de identitate, talonul de pensie.
CJPC nu a intrat încă în posesia biletelor de tratament repartizate de către Casa Națională de Pensii și Alte Drepturi de Asigurări Sociale pentru anul 2008.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.924 secunde