A fost nebunie anul acesta la Liberty Parade!

200
1
A fost nebunie anul acesta la Liberty Parade! - libertyparade21437054456-1437984949.jpg

Articole recomandate

Bilanțul unuia dintre cele mai așteptate evenimente ale verii sună foarte bine. Zeci de mii de tineri au participat, anul acesta, la "Liberty Parade 2015: Transformarea", cel mai mare spectacol de muzică electronică și dance din România, organizat pe plaja dintre Venus și Saturn.

Atmosferă incendiară la Liberty Parade 2015. Caravana camioanelor cu DJ-ii care au mixat live, între care DJ Saguna, DJ Deeper, DJ Seka, DJ Aser, DJ Parker, Dj Mentol și Dj Beaghy a pornit din stațiunea Olimp și a străbătut traseul Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus - Saturn, având ca punct de oprire "Black Sea Arena".

Peste 70000 de mii de persoane de toate vârstele au însoțit cele patru camioane din caravană pe drumul de la Olimp și până la scenă.

Comentează știrea

costy
27 iulie 2015
afaceri

Portita spre castiguri! Chiar si oamenii obisnuiti, fara experienta in afaceri, pot castiga bani cu acest sistem cu totul revolutionar! Nu e nevoie sa recrutati oameni sau sa construiti retele! Castigul depinde numai si numai de dvs! Va asteptam in echipa noastra! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4302 secunde