Constănțeni, turiști, atenție! Se dă startul distracției în sudul litoralului

443
3
Constănțeni, turiști, atenție! Se dă startul distracției în sudul litoralului - libertyparade2-1373557977.jpg

Articole de la același autor

Turiștii care vor și altceva în afară de plajă, apă și soare ar face bine să nu mai evite sudul litoralului! Deși cunoscute pentru liniștea pe care o oferă, stațiunile dinspre Mangalia ușor, ușor, se animă. Începând cu acest week-end, acolo se dă startul distracției, așadar merită să fie atent "monitorizate". 

Până la sfârșitul lunii august vor fi organizate tot felul de evenimente - concerte, drifturi, show-uri aeriene, festivaluri de muzică ușoară, populară, balet etc., evenimente organizate special pentru a atragere un număr cât mai mare de turiști în sudul litoralului. Iar petrecerea începe din acest week-end, când se anunță trei zile de foc!

Evenimente unul și unul

Astfel, printre cele mai importante evenimente ale acestei săptă-mâni se numără Mangalia Grand Prix, Liberty Parade, Aeromania, dar și un mega concert pus la cale de Europa FM.

Mangalia Grand Prix (12 iulie - 1 septembrie) - curse de drift și drag pe cordonul rutier dintre Saturn și Venus; evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Mangalia în parteneriat cu Bucharest Grand Prix. Pe arena special amenajată pentru această manifestare, în zona plajei dintre stațiunile Saturn și Venus, vor avea loc, în fiecare seară, între orele 19.00 - 23.00, adevărate spectacole de drift și drag cu participarea unor piloți de renume mondial. După încheierea curselor, în aceeași perioadă, între orele 00.00 - 5.00, în incinta Grand Prix Club by Vintage, vor avea loc petreceri unde vor fi invitați piloții participanți, spectatorii, perso-nalități mondene, dar și publicul dornic de distracție.

Liberty Parade - 13 iulie - plaja dintre Venus și Saturn; timp de 14 ore, 26 de DJ vor mixa la "Black Sea Arena". Printre aceștia se numără: Alex Gaudino, Dr. Kucho, Adrian Eftimie, Radio Killer, Vali Bărbulescu, DJ Optick, DJ

Andi, Cristi Stanciu, Raoul Russu și Vika Jigulina.

Aeromania -13 și 14 iulie, între orele 10.00 - 12.00 - deasupra plajei din Mangalia; începând cu orele 16.00, spectacolul de aviație, completat cu multă muzică se mută la aeroportul Tuzla.

Concert Europa Fm - 14 iulie, ora 20.00, plaja Venus - Saturn; Voltaj, Direcția 5, Vama și Smiley vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor, într-un show în care muzica va fi completată de un spectacol grandios de lumini și efecte speciale. La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă!

Planuri mari și pentru august

Și luna august se anunță plină de evenimente, în special în Mangalia. Printre altele, sunt în faza de proiect Ziua Marinei - 15 august - Portul Turistic Mangalia; Festivalul Callatis, 22 - 25 august, Portul Turistic Mangalia; Festivalul Antic Callatis, 30 august - 1 septembrie, Portul Turistic Mangalia; Zilele Mangaliei - Festivalul Multietnic și Festivalul de Teatru Fringe, 30 august - 8 septembrie.

Comentează știrea

noni
12 iulie 2013
pe.unde ?

Pe unde se presupune ca vor ajunge toti acesti oameni daca podul de la.Agigea nu e gata ? Sau se merge pe principiul ca se fac multe evenimente si in cazul in care nu ajungi la unul, sigur mai ai ce vedea ?

Gigi strungarul
12 iulie 2013
Pt.noni si neuronul lui

Cei care vor participa la evenimente in lipsa de altceva,cu siguranta ca sunt in marea lor majoritate deja cazati in zona. Ca sa se inghesuie lumea pe maretul pod de la Agigea,ar trebui sa se organizeze evenimente mult mai spectaculoase,sa fie invitate trupe valoroase de pe afara cam cum vin prin Bulgaria sau chiar prin Bucuresti ori in zona Ardealului.Alfel,bine ca inca mai sunt romani care-si permit sa se si distreze.

eu
12 iulie 2013
FAT

Fix de Festivalul Antic Tomis ati uitat. Voi nu sunteti din Constanta?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5897 secunde