A început maratonul vaccinării împotriva COVID-19 la Constanța!

615
A început maratonul vaccinării împotriva COVID-19 la Constanța! - ainceputmaratonul-1620986789.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Constanța, organizează în perioada 14-16 mai Maratonul Vaccinării. 
Acțiunea a fost posibilă cu sprijinul a patru centre comerciale importante din oraș, unde au fost amenajate spații dedicate vaccinării: VIVO Constanța - bulevardul Aurel Vlaicu nr. 220, City Park Mall - bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C, centrul comercial Tom - bulevardul Tomis nr. 391 şi Auchan City - Șoseaua Mangaliei nr. 195A. 
Personalul medical provine de la cel mai mare centru de vaccinare din județ, cel de la Pavilionul Expozițional. La fiecare centru, un medic, doi asistenți medicali și un registrator, îi așteaptă și îi primesc deja pe cei care doresc să se imunizeze. Programul de funcționare este același cu cel al centrului comercial.
Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta la oricare dintre cele patru centre comerciale, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate sau pașaport).
Imunizarea se va face cu vaccinul Pfizer.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6432 secunde