A MURIT MAMA LUI RADU MAZĂRE!

5226

Articole de la același autor

Gabriela Victoria Mazăre, în vârstă de 81 de ani, mama fostului primar al Constanţei Radu Mazăre a trecut la cele veşnice. Aceasta a suferit un infarct, ea fiind cunoscută cu probleme cardiace.


Decesul a survenit la doar o zi după ce fiul său cel mic, fostul senator Alexandru Mazăre a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova. După cum se ştie şi Radu Mazăre se află în executarea unei pedepse dar la Penitenciarul Jilava.  


Fostul președinte al CJC, Nicușor Constantinescu, a transmis, în urmă cu puțin timp, un mesaj pe pagina sa de Facebook.  "Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum ușor spre lumea fără dor, doamna Gabi!!
Mesajul transmis de Nicuşor Constantinescu este însoţit de o fotografie în care acesta este alături de Radu Mazăre.


Sicriul va fi depus la Casa Mortuară Clares de la lângă Cimitirul Central. "Luni la ora 13.30 este slujba la Casa Mortuară, la 14.00 se pleacă de la Casa Mortuară către biserica Mamaia Sat, unde începe slujba la ora 15.00. Înmormântarea este la ora 16.00, la cimitirul Mamaia Sat”, au anunţat membrii familiei Mazăre

DUMNEZEU SĂ O IERTE !


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4595 secunde