Abonamente gratuite pentru vârstnici, pentru autobuzele RATC, și în 2020

2361
Abonamente gratuite pentru vârstnici, pentru autobuzele RATC, și în 2020 - abonamentegratuite-1570821988.jpg

Articole de la același autor

Vârstnicii constănțeni vor avea dreptul să circule gratuit cu autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța și în anul următor. Aceștia vor primi tichete cu care pot merge fără să plătească bilet, pe toate liniile și la orice oră.
Timp de o lună de zile, începând din 21 octombrie, Direcția Generală de Asistență Socială Constanța primește, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9.00 și 14.00, înscrierile pentru acordarea de facilități la transportul public de călători pentru anul 2020. Beneficiază de aceste tichete gratuite persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri, pensionarii cu pensii de până la 1.840 de lei inclusiv, precum și persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri.
"Actele necesare în baza cărora vor fi eliberate permisele de călătorie gratuită sunt cererea și declarația pe proprie răspundere, actul de identitate, copie și original pentru confruntare, și cuponul de pensie, copie xerox, pentru pensionarii cu pensii de până la 1.840 de lei", explică reprezentanții Primăriei Constanța.


Cererile și declarațiile pe propria răspundere pentru acordarea permiselor de călătorie gratuite pot fi ridicate, completate și depuse la Clubul de pensionari de pe strada Aurora nr. 2, blocul PF1, la Clubul persoane cu dizabilități – Complex Tomis III (piața veche), precum și la cluburile de pensionari de pe strada Dezrobirii nr. 123, blocul IS3, strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, strada Egretei nr. 2, bulevardul Tomis nr. 211, blocul TS6B, strada Cișmelei nr. 16, bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 66, blocul LE9, strada Brizei, blocul FD3, strada Ștefan cel Mare nr. 79, parter, strada Zorelelor nr. 69 bis, Șoseaua Mangaliei nr. 86A.


De asemenea, dacă doriți informații suplimentare, vă puteți adresa la Direcția sprijin comunitar din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, telefon 0341/448.530.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5515 secunde