Absolvenții, așteptați la Bursa locurilor de muncă

400
Absolvenții, așteptați  la Bursa  locurilor  de muncă - bursalocurilordemuncaumc6-1442326417.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța organizează, săptămâna viitoare, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul se va desfă-șura pe 25 septembrie, începând cu ora 10, la Universitatea Maritimă Constanța.

"Până la această dată, au fost contactați 34 de agenți economici, din care și-au anunțat participarea un număr de 12 agenți, numărul total al locurilor de muncă oferite fiind de 279, din care cinci locuri de muncă sunt pentru persoane cu studii superioare", explică directorul executiv al AJOFM Constanța, Emilia Murineanu.

Cele mai multe posturi disponibile sunt în construcții (137 locuri), apoi în vânzări (42 locuri), activități de investigații și protecție (40 locuri), în servicii (30 locuri), în alte activități de servicii (23 locuri) și în hoteluri și facilități de cazare (7 locuri).

Agenții economici interesați să încadreze în muncă persoane din rândul absolvenților instituțiilor de învățământ sunt așteptați la sediul AJOFM Constanța, pe strada Lacului nr. 4, Compartiment Mediere, telefon 0241/481.537 sau e-mail [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4128 secunde