Ce locuri de muncă sunt disponibile în Germania pentru constănțeni

324
1
Ce locuri de muncă sunt disponibile în Germania pentru constănțeni - celocuridemunca-1441975773.jpg

Articole de la același autor

85 de posturi pentru muncitorii calificați în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania, sunt disponibile pentru constănțeni prin rețeaua de joburi EURES. Angajatori germani reprezentați de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: operator stivuitor (15 posturi), comisionar (15 posturi), hamal (10 posturi), muncitor în metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto (5 posturi), sudor MIG-MAG (5 posturi), mecanic instalații (5 posturi), operator CNC (3 posturi), instalator/montator instalații de gaz (3 posturi), lucrător în depozit (3 posturi), me-canic utilaje prelucrarea maselor plastice și a cauciucului (2 posturi), sculer (2 posturi), zugrav-vopsitor (2 posturi).

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștințe bune de limba germană.

Salariul oferit este de 8,80 - 12,80 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Angajatorii oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe. Persoanele care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. 

Comentează știrea

pusa
13 septembrie 2015
oferta

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6155 secunde