Accident teribil pe DN7! O femeie a decedat, iar un bărbat este rănit grav

251
Accident teribil pe DN7! O femeie a decedat, iar un bărbat este rănit grav - img20220530wa0000-1653893624.jpg
O femeie de 49 de ani din Bucureşti a decedat, iar un bărbat a fost grav rănit, în urma unui accident produs luni dimineaţă pe DN 7, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un ansamblu auto, scrie Agerpres.


''Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că un bărbat de 54 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcţia Râmnicu Vâlcea către Piteşti, într-o curbă la dreapta, în condiţii de carosabil umed, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu auto, condus, din sens opus, de un bărbat de 49 de ani, din Priboieni'', informează IPJ Argeş.


În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 54 de ani şi decesul pasagerei din autoturism, o femeie de 49 de ani, din Bucureşti.


În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9919 secunde