Fotbal / Dinamo, la prima retrogradare din istoria clubului! Clujul şi Chindia vor evolua în Liga I

149
Fotbal / Dinamo, la prima retrogradare din istoria clubului! Clujul şi Chindia vor evolua în Liga I - 1-1653894356.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 29 mai, s-a disputat returul barajelor pentru menținerea în Liga I / promovarea din Liga a II-a, Chindia Târgoviște - Concordia Chiajna și Dinamo București - Universitatea Cluj.

În Ștefan cel Mare, Universitatea a deschis scorul în minutul 17, șut superb Tescan, cu ajutorul transversalei, iar dinamoviștii au replicat rapid prin Vlad Morar, la doar 2 minute distanță, reluare cu latul din preajma porții.

S-a terminat 1-1 (1-1) şi, cum, în tur, Universitatea se impusese cu scorul de 2-0, Clujul revine în Liga I, în vreme ce Dinamo retrogradează pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului!

XXX

După 2-1 pe teren propriu, Chiajna a mers cu încredere, dar și cu emoții la Ploiești, unde, pe stadionul „Ilie Oană”, îi aștepta formația de Liga I, Chindia.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Chamed, în primul din cele opt minute de prelungiri, reluare cu capul după corner, iar Chindia a reintrat dramatic în lupta pentru Liga I.

Nimic până la final, apoi reprizele de timp suplimentar, cum regula golului în deplasare nu mai este valabilă. Istovite, formațiile merg spre lovituri de departajare.

Iar la penalty-uri, Căbuz scoate mingea lui Scocovici, la chiar prima execuție a ilfovenilor! Apoi, și lovitura lui Palmeș! În vreme ce Chindia marchează în ritm constant. Se încheie totul, trupa lui Săndoi rămâne în Liga I.

Chindia Târgoviște - Concordia Chiajna 2-0 după penalty-uri (1-0) / 1-2 în tur.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro / Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6619 secunde