Fotbal / Federația română a lansat platforma de conținut video FRF.TV. Aplicaţii gratuite

197
Fotbal / Federația română a lansat platforma de conținut video FRF.TV. Aplicaţii gratuite - 1-1653650578.jpg

Articole de la același autor

Începând de vineri, 27 mai, „România vede fotbal” pe FRF.TV! Site-ul www.frf.tv și aplicațiile de mobil FRF.TV din App Store și Google Play devin disponibile gratuit iubitorilor fotbalului din România și din afara granițelor.

Platforma de conținut video va oferi publicului peste 500 de transmisiuni live în fiecare an, alături de materiale originale, interviuri, reportaje speciale și colecții ale momentelor care au scris istoria fotbalului din România. Utilizatorii vor avea acces în vestiarele echipelor naționale, precum și în culisele evenimentelor majore din fotbalul românesc.

Într-un timp cât mai scurt, platforma FRF.TV va putea fi vizionată și pe televizoarele smart, precum celelalte platforme de streaming, informează Federaţia Română de Fotbal.

În ziua lansării, FRF TV prezintă patru interviuri în exclusivitate cu Vlad Chiricheș, Valentin Mihăilă, Bogdan Lobonț și Miodrag Belodedici, realizate în Italia (Sassuolo, Bergamo, Roma), respectiv la Belgrad, unde Belo a revenit pe stadionul Stelei Roșii.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4682 secunde