Fotbal / Farul aşteaptă un răspuns de la TAS, în cazul licenţei UEFA, abia la finalul verii

141
Fotbal / Farul aşteaptă un răspuns de la TAS, în cazul licenţei UEFA, abia la finalul verii - 1-1653467199.jpg

Articole de la același autor

Directorul general al clubului FCV Farul Constanţa, Cristian Bivolaru, a declarat că se aşteaptă la o soluţionare a plângerii depuse la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), în urma refuzului primirii licenţei UEFA, la finalul verii.

„Nu am primit răspuns de la TAS, pentru că nu s-a judecat şi nici nu ne aşteptăm să se judece într-un termen foarte scurt. Previziunile sunt undeva spre sfârşitul verii, pentru că se merge pe procedura normală, cu trei arbitri. Şi în situaţia asta lucrurile sunt mai complexe, mai complicate, vor fi şi audieri, atât ale reprezentanţilor noştri, cât şi ai federaţiei şi, posibil, şi ai ligii.

Interdicţia se referă la trei ani, pentru sezonul următor nu ne-am calificat sportiv, ar mai rămâne doi ani de interdicţie”, a explicat Bivolaru.

Clubul FCV Farul nu a primit licenţa UEFA din partea Administraţiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal şi nu va putea juca în următoarele trei ediţii ale cupelor europene, în cazul calificării, ca urmare a schimbării denumirii din FC Viitorul în Farul Constanţa.

Foto: farulconstanta.com 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5333 secunde